Wraps med torskepinner og asiatisk dressing

Det geniale med en tortillalefse, er at den kan fylles med alt som er godt og sunt, og er enkel både å lage og spise. Her har vi fylt den med sprøstekte torskepinner, friske grønnsaker og en deilig asiatisk dressing med smak av sweet chili, ingefær og koriander. Wraps er perfekt til lunsj eller rask middag.
Wraps med torskepinner og asiatisk dressing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skvis saften av en halv lime over torskepinnene, og stek dem i ovnen som anvist på pakken.
  2. Bland rømme, sweet chili saus, finrevet frisk ingefær og finhakket frisk koriander sammen i en skål.
  3. Fordel rømmen på tortillaene, deretter salat, revet gulrot og agurk. Del de ferdigstekte torskepinnene i biter, legg dem på toppen og rull tortillaen sammen.
  4. Hvis det er dressing igjen, kan du gjerne servere denne i en skål ved siden av til de som vil ha mer. Perfekt som lunsjwraps eller middagswraps.