Grillede nektariner med sukkererter og sesam

Smaken av lune nektariner blir hevet av en frisk ingefær- og sesamdressing.
Grillede nektariner med sukkererter og sesam

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Ingefær- og sesamdressing

Slik gjør du

  1. Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, eller rist alt godt sammen på et lite glass med tett lokk.
  2. Del nektarinene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten og grill nektarinene (med snittflaten ned) på varm grill til de får fint mønster. (Hvis nektarinene er litt umodne bør de grilles møre.)
  3. Finsnitt sukkerertene og skjær reddikene i tynne skiver. Skjær de grillede nektarinene i mindre biter hvis ønskelig og legg alt pent på passende fat. Dryss over litt sesamfrø, drypp over dressing og pynt med urter eller spirer.