Chili sin carne

Vegetarchili med sjokolade. En chili uten kjøtt trenger ikke være fattig på smak! I denne varianten er det i tillegg mørk sjokolade, noe som gjerne brukes i Mexico. En dyp, mørk og fyldig vegetarchili som selv en kjøttelsker vil like.
Chili sin carne

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Fres løk, hvitløk, finhakket chili, rød og gul paprika i en gryte på middels varme. Tilsett tomatpuré og la det frese et par minutter.
  2. Tilsett spisskummen, paprikapulver, kanel, oregano, og sukker. Stek et par minutter.
  3. Tilsett bønner, hakkede tomater, kakao og finhakket koriander. Rør alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  4. La retten surre på lav varme under lokk i 15-20 minutter.
  5. Tilsett masse finhakket koriander like før servering.
  6. Servér med villris, hjemmelaget guacamole, salsa og rømme eller kesam.