Grillede paprika i olivenolje

Grillede paprika i olivenolje

Ingredienser

1 kg Paprika
2 stilker frisk timian eller rosmarin
1 ss sherry- eller rødvinseddik
olivenolje

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Paprikaen blir helt fantastisk søt og smakfull ved grilling!

  1. Legg dem hele på grillen, i en grillpanne eller under grill i ovn, og grill til skinnet blir helt sort.
  2. Legg de grillede paprikaene over i en bolle (eller lignende) og dekk bollen med plastfolie, la paprikaen ligge slik til den har blitt litt avkjølt, ca. 10 minutter. Fjern skinn og kjerner, og del paprikakjøttet i grove strimler eller biter.
  3. Ha paprikaen over på et passende sylteglass og stikk ned et par timian- eller rosmarinstilker. Fyll på med mild olivenolje og tilsett 1 ss sherryeller rødvinseddik. Oppbevar paprikaen i kjøleskap.