Grønn wok med cashewnøtter

Vakkert, sunt og godt til både biffkjøtt, kylling, laks eller kamskjell.
Grønn wok med cashewnøtter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens og del brokkolien i jevne små buketter. Skrell brokkolistilken og skjær den i tynne skiver
  2. Varm stekepannen/woken. Rist cashewnøttene lett gylne og ta de ut av pannen.
  3. Tilsett litt olje i pannen, vent til det nesten begynner å ryke og legg i brokkolibuketter, stilkskivene, chili, ingefær og hvitløk. Stek brokkolien knapt mør over høy varme under stadig omrøring. Hell alt over på en tallerken så lenge.
  4. Varm pannen på nytt, tilsett litt olje og ha i aspargesbønnene. Stek bønnene under stadig omrøring i ca. 30 sekunder
  5. Tilsett grønnkål og stek videre i noen sekunder. Tilsett vann og ha brokkoliblandingen tilbake i pannen når det meste av vannet har fordampet. Skru ned varmen, rør inn østerssaus og nøtter. Pynt med grovhakket gressløk og server.