Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner

Denne oppskriften på stekt grønnkål er flott som tilbehør til alt av kjøtt, fugl og fisk.
Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner

Slik gjør du

  1. Riv grønnkålbladene av den harde stilken, og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver. Fres hvitløken lett gyllen i en olivenolje i en stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek den under stadig omrøring i et par minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. Grønnkålen skal bli saftig og myk men fortsatt bevare sin flotte grønnfarge og sprø konsistens. Hell den stekte grønnkålen over på en tallerken og dryss over granateplekjerner. Server som tilbehør til kjøtt eller fisk.