Lun salat med potet og spekeskinke

Myke skiver av potet, salt spekeskinke og vakker, grønn salat og asparges. En deilig, lett salat. Hos MENY finner du et stort utvalg spekeskinker, både fra Norge, Italia og Spania. Velg for eksempel Santa Kristina til denne retten.
Lun salat med potet og spekeskinke

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Dressing

Slik gjør du

  1. Kok poteter til de er myke. Rens og skrell aspargesen og reddiken. Kok dem sammen med potetene de siste 3 minuttene. Legg rødløken og sukkerertene i gryten rett før du skal helle av vannet. Sett til side og avkjøl.
  2. Lag dressing. Skrell hvitløken og kjør den i en mixer sammen med sennep og hvitvinseddik. Spe så med oljen, sakte så det blir en ganske tykk majones. Smak til med salt og pepper.
  3. Riv romanosalaten i passende biter. Bland alle grønnsakene med dressingen og legg på et stort fat. Legg fine, tynne skiver av god spekeskinke på salaten.