Neper og reddiker med basilikum- og gressløkdipp

Neper og reddiker med basilikum- og gressløkdipp

Ingredienser

250 g neper
200 g reddiker
1 dl kremost
3 ss hakket basilikum
2 ss hakket gressløk
1 salt
1 pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Rå neper og vakre reddiker er knasende godt, og blir ekstra sprø og saftige etter et opphold i iskaldt vann. Lag en lysegrønn dipp ved å kjøre friske urter, kremost og yoghurt naturell sammen med stavmikser.

  1. Bland kremost, yoghurt og urter og kjør det sammen med en stavmikser. Smak dippen til med salt og pepper.
  2. Rens neper og reddiker, og del neper i båter og reddiker i to (små reddiker kan være hele).
  3. Og når du først er i gang kan du gjerne lage et større fat med andre grønnsaker som cherrytomater, små blomkål- og brokkolibuketter, gulrøtter, kålrot og knutekål i staver. I tillegg til neper og reddiker da selvsagt.