Søtpotetstappe

Utrolig god, søt og kremet stappe med en vakker farge. Søtpotetmos passer som tilbehør til kjøtt av storfe og svin, fisk som laks og torsk, og hvitt kjøtt som kalkun og kylling. Varier tykkelsen/konsistensen som du ønsker, denne oppskriften blir fort også en søtpotetpure, bytt da ut creme fraiche med fløte.
Søtpotetstappe

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrell og skjær søtpotetene i jevne biter. Kok dem helt møre i vann, ca. 20 minutter.
  2. Hell av vannet og mos søtpotetene i en hurtigmikser eller med en stavmikser.
  3. Tilsett smør og crème fraîche/fløte og mos alt godt sammen. Smak til med noen dråper sitronsaft, salt og kvernet pepper.
  4. Ved servering kan du pynte med en skje crème fraîche, litt grovkvernet sort pepper og persille.