Sprø salat med spekeskinke og rømmedressing

Salat og spekemat, eller en spekematsalat? Supergodt og veldig enkelt er det uansett. Del isbergsalaten i sprø og pene kløfter, rør sammen en smakfull rømmedressing og topp med tynne skiver god spekeskinke. Til slutt, dryss over hakkede hardkokte egg.
Sprø salat med spekeskinke og rømmedressing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens og del isbergsalaten i grove kløfter. Anrett isberg og feldsalat på et stort fat.
  2. Bland sammen rømme, hakket gressløk, sukker og sitronsaft. Smak rømmedressingen til med salt og pepper, og drypp litt dressing over salaten.
  3. Topp med god spekeskinke i tynne skiver og dryss over hakket egg. Pynt med litt ekstra gressløk, og server salaten med flatbrød og resten av dressingen ved siden av.