Stekt blomkål med rødløk, rosiner og ingefær

Oppskrift på veldig spennende blomkålrett med masse smak! Stekt blomkål med rødløk, rosiner og ingefær passer som tilbehør eller en smakfull vegetarrett alene.
Stekt blomkål med rødløk, rosiner og ingefær

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens og del blomkålen i små buketter. Skjær rødløken i tynne skiver. Bland blomkål, rødløk, ingefær og garam masala i en passende ildfast form.
  2. Drypp over litt olje, dryss over en god klype salt og vend alt godt sammen.
  3. Stek blomkålblandingen i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter. Bland til slutt inn nøtter, urter, granateple og rosiner (gi rosinene et raskt opphold i kokende vann, da blir de ekstra saftige og myke). Dryss over litt ekstra garam masala og server med yoghurt.