Stekte grønne bønner med hvitløk, chili og oyster sauce

En rask liten wokrett med masse smak som passer fint som tilbehør til kylling eller fisk. Mengde hvitløk og chili kan justeres etter eget ønske. I tillegg til aspargesbønner kan du bruke sukkererter og små brokkolibuketter.
Stekte grønne bønner med hvitløk, chili og oyster sauce

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skyll og rens bønnene. Finsnitt hvitløk og chili (fjern frøene hvis du ikke vil ha det så sterkt).
  2. Varm en stor steke- eller wokpanne med litt olje, og stek bønnene under omrøring i et par minutter.
  3. Tilsett hvitløk og chili underveis i stekingen. Skru ned varmen og ha i østerssaus og et par spiseskjeer vann.
  4. Vend alt godt sammen, hell det over på en tallerken, og dryss over sesamfrø og hakket koriander.