Mini pavlova med multer

Mini pavlova med multer

Ingredienser

Marengs

3 stk eggehvite
2,5 dl sukker

Eggekrem

5 dl melk
3 stk egg
3 ss sukker
2 ts potetmel
2 ts vaniljesukker

150 gr multer

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Små porsjonsmarengs med eggekrem og multer -nydelig!

  1. Pisk eggehvitene stive. Fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Pisk til marengsmassen er blank og danner topper.
  2. Ha marengsmassen i sprøytepose og sprøyt ut ca. 8 små, flate kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen ved 120 grader i 60 minutter.
  3. Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, må ikke koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vaniljesukker.
  4. Pynt kakene med eggekrem og multer.

Oppskrift fra