Nå kan du bestille festkaker og hente hos MENY

Nå kan du bestille festkaker og hente hos MENY
Spesielle anledninger fortjener gode kaker, og dem finner du mange av på kakemakeren.no.

Like godt, mye enklere!

Det er alltid nok å gjøre når man skal invitere til de store lagene med familie og venner. Og om det er konfirmasjon, barnedåp, bryllup, 17.mai, juleselskap eller bursdag, så er ofte et bugnende kakebord forventet.

Et tradisjonelt norsk kakebord er imponerende og overdådig på alle måter, og vi elsker det!

Nå kan du bestille kaker online og hente dem i din MENY-butikk allerede dagen etterpå. Kakemakeren har et stort utvalg av kaker til alle anledninger og i alle størrelser.

Se utvalget av bestillingskaker

Nyhet! Kaker bakt uten gluten!

Vi har utvidet vårt sortiment av kaker bakt uten gluten. Du har nå mulighet til å velge marsipankaker og bløtkaker i størrelsen 15-20 bit med glutenfri sukkerbunn. Vi har i tillegg flere andre kaker som er bakt uten gluten, nemlig Vaniljedrøm uten gluten, Espressokake og Suksessterte. Våre kransekaker ev selvfølgelig også bakt uten gluten.

Siden alle våre kaker bakes i konditorier der glutenholdige varer finnes kan det forekomme spor av gluten. Vi bruker derfor betegnelsen «bakt uten gluten» på kakene våre. 

Kakemakeren.no leverer ferske kaker bakt i Norge. Du kan hente kakene i alle MENY-butikker allerede dagen etter bestilling. 

Selv etter en stor middag med dessert, gjør vi plass for god kake og kaffe helt til slutt. Det vet alle som har vært i konfirmasjon, bryllup eller barnedåp.

På et kakebord finnes kaker i alle former og fasonger, og alltid noe for en hver smak. Sjokoladekaker, fruktkaker, krem- og bløtkaker, marsipankaker, terter, vannbakkels. Det blir ofte mye og mange kaker, og noe av det beste er kanskje å samles igjen dagen etter for å kose seg med restene.

Ofte kan det være lurt å ha én spesielt flott kake som troner i sentrum, mens man har et utvalg av flere kaketyper stående rundt denne ene imponerende ”hovedattraksjonen”.

Noen elsker friske kaker med mousse og bær, mens andre elsker mørke og fyldige sjokoladekaker med mektige kremer som passer perfekt til kaffekoppen.

Noen nyter klassikere som ”Verdens Beste” og ”Suksessterte” med andakt og får vekket barndomsminnene, mens andre lar seg friste til å prøve noe nytt som kanskje ikke engang ser ut som en kake, men mer som en skulptur. På kakemakeren.no kan du også bygge din egen drømmekake med et bilde du har valgt på toppen! Dette gjelder marsipankake. 

Bestill kake

Kanskje skal du ikke samle alle dine nærmeste på en gang, men har flere skoleavslutninger og kakelotterier som skal dekkes opp av smakfulle kaker nå utover våren? Eller var det din tur til å ta med kake på jobben denne uken?

Selv om kakebaking er en hyggelig aktivitet, er det ikke alltid plass til det i en hektisk hverdag. Men kake vil man aldri gå glipp av, uansett hvor travelt det er!