Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Baconburger toppet med bacon og løkringer

Baconburger toppet med bacon og løkringer

Ingredienser

2 stk baconburger
4 skiver bacon
lønnesirup
1 stk bifftomat eller annen tomat
cornichons
0,5 stk rødløk
friterte løkringer
2 stk hamburgerbrød

Rask hjemmelaget BBQ-saus

300 g god ketchup
100 g god chilisaus
100 g brunt sukker
0,5 dl sterk kaffe
0,5 ss tabasco
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillet baconburger toppet med Monterey pepper jack cheese, løkmarmelade, cornichons, MENYs egen ketchup og coleslaw.

  1. Kutt tomater og rødløk i ringer.
  2. Grill burgerne 2-3 minutter på den ene siden, snu dem, legg på cheddar og grill 2-3 minutter til den er akkurat gjennomstekt.
  3. Sprøstek bacon og ha littegrann lønnesirup på. Varm hamburgerbrødene raskt på grillen.
  4. Bygg burgeren lagvis i høyden og server med løkringer.
  5. Hjemmelaget BBQ-saus: Alt blandes godt, og settes i kjøleskapet. Sausen er best om den får trekke en dag eller to.