Hamburger med grillede grønnsaker og fetaostkrem

Oppskrift på hamburger med smak av Hellas! Toppet med tilbehør som grillede grønnsaker og fetaostkrem.
Hamburger med grillede grønnsaker og fetaostkrem

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Skal du lage hamburgerne selv vil kjøttdeig med litt høyere fettproseer. Karbonadedeig vil gi en litt sunnere burger.

Slik gjør du

  1. Hamburger med smak av Hellas! Husk at marinerte oliven smaker godt til.
  2. Hell oljen av fetaosten, og sett oljen til side. Mos osten med en gaffel og bland med yoghurten. Skjær tomater og squash i skiver og pensle med oljen fra fetaosten.
  3. Pensle også hamburgerne med fetaostoljen og krydre med salt og pepper. grill eller stek hamburgerne på sterk varme, ca. 5 min. på hver side. Grill eller stek tomater på en side og squash myke, ca. 4 min.
  4. Varm hamburgerbrødene på grillen eller i ovnen på 200C. Anrett burgere på brødbunnen, topp med grønnsaker, fetaostkrem og brød, og server.
  5. Godt og enkelt!
Hamburger med smak av Hellas! Husk at marinerte oliven smaker godt til.
Hell oljen av fetaosten, og sett oljen til side. Mos osten med en gaffel og bland med yoghurten. Skjær tomater og squash i skiver og pensle med oljen fra fetaosten.
Pensle også hamburgerne med fetaostoljen og krydre med salt og pepper. grill eller stek hamburgerne på sterk varme, ca. 5 min. på hver side. Grill eller stek tomater på en side og squash myke, ca. 4 min.
Varm hamburgerbrødene på grillen eller i ovnen på 200C. Anrett burgere på brødbunnen, topp med grønnsaker, fetaostkrem og brød, og server.
Godt og enkelt!