Kjøttrull med fyll av bacon og sopp

Kjøttrull med fyll av bacon og sopp

Ingredienser

Kjøttrull med fyll av bacon og sopp

400 g Karbonade- eller kjøttdeig
50 g Bacon
125 g Champignon
2 stk Små løk
1 ss Worcestershiresaus
150 g Blandet salat
2 dl Rømme
1 fedd Hvitløk
Olje til steking
Pepper
Salt

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

God familiemat som imponerer!

  1. God familiemat som imponerer! Varier fyllet med ost, grønnsaker og urter etter smak. Server gjerne med nystekt baguett.
  2. Finhakk bacon, sopp og 1 løk, og stek i olje i en stekepanne i ca. 2 min. Finhakk hvitløk og den andre løken, bland med karbonadedeig, salt, chili og worcestershiresaus.
  3. Press kjøttdeigblandingen flat på plastfolie og fordel bacon og soppblandingen på kjøttet. Rull sammen med folien, men løft opp folien, slik at den ikke rulles inn i kjøttrullen. Klem sammen endene.
  4. Stek kjøttrullen i ovnen på 225 °C i ca. 20 min. Bland dressingen (2 dl rømme, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper) , vask og riv salat og server til rullen.
  5. Godt og enkelt!