Sliders

Deilige miniburgere! Perfekt alene, eller som en del av et tapasbord. Gir ca 10 sliders og et utvalg tilbehør så du kan variere.
Sliders

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bland alt godt sammen før du former det til små burgere. Stek på høy varme i cirka to minutter på hver side. La de hvile på en rist og sett de inn i ovnen noen minutter før servering.
  2. Skjær poteter i båter og krydre med salt, pepper, paprikapulver og litt cayennepepper. Stek i ovnen på 225 grader i cirka 45 minutter, de skal få en gyllen farge.
  3. Skjær løken i ringer. Legg dem deretter i en plastpose og strø over 1 ts salt og 1 ts sukker per løk. Rist posen og la det ligge i cirka en time.
  4. Røres sammen, og smakes til med pepper og eventuelt litt sitron.
  5. Bland alt sammen til en spicy dressing.
  6. Mos avkadoen med en gaffel, og bland inn resten av ingrediensene.
  7. Bruk gjerne loff til å lage toast. Et tips fra Berens er å bruke et vannglass til å forme rundinger du kan skjære ut. Stek de i ovnen på 225 grader til de blir gylne.
  8. Dander slidersene på brød med ønsket tilbehør og ovnsstekte poteter. For å holde det hele samlet kan det være lurt å bruke grillspyd i tre.