Big Papa Burger

Saftig hjemmelaget burger med bacon og cheddar! Server med ønsket tilbehør som sprøstekt bacon, aioli, smaksrike tomater, chili og løkringer eller pommes frites.
Big Papa Burger

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Big Papa Burger

Forslag tilbehør

Tips!

Skal du lage hamburgerne selv vil kjøttdeig med litt høyere fettprosent gi en saftigere burger. Karbonadedeig vil gi en litt sunnere burger.

Slik gjør du

  1. Vend inn alle ingrediensene forsiktig (unntatt ost), rører du for mye blir burgerne tørre. Smak til med salt og pepper. Del miksen i 4 like deler og klapp burgerne flate, ca 1,5 cm høye. De skal ikke presses for mye sammen.
  2. Stek burgerne i litt olje eller smør, evt grilles 6-7 minutter på hver side, eller til en kjernetemperatur på ca 70 grader. Legg osten på når du har stekt ferdig den ene siden, og sett på lokk. Skal helst være litt rosa i midten. Varm også brødene litt på grillen.
  3. Server med ønsket tilbehør, for eksempel sprøstekt bacon, aioli, smaksrike tomater, chili og løkringer eller pommes frites.