Enkel og rask middag med kjøttboller

Enkel og rask middag med kjøttboller
NYHET! Nå får du saftige, ferdig kjøttboller fra MENY som hjemmelaget. Enkel og rask hverdagsmiddag på 1-2-3!

Nyhet - ferdige kjøttboller fra MENY!

Rå kjøttboller har vært en trend i Europa i mange år, men den har enda ikke kommet til Norge og det ønsket vi å gjøre noe med. Nå får du ferdige og ferske kjøttboller fra MENY, helt allergivennlige, som kun trenger å stekes før servering. 

Velg mellom disse to variantene: 

Med salt og pepper - perfekt til klassisk middag 

Med italienske urter - perfekt til tapas og pizza

De tilberedes enkelt i stekepanna, ovnen eller i sausen. De har kjøttinnhold på ca 90%, som er høyt sammenlignet med andre ferdig stekte alternativer. Du finner de i ferdigmatdisken i alle MENY-butikker. 

Tilberedningstips:

Stekepanne: Stek kjøttbollene i smør eller olje på middels varme i 10-12 minutter.

Stekeovn: Forvarm stekeovnen til 180 grader, stek kjøttbollene på brett midt i ovnen i 15 minutter.

Stekepanne/saus: Brun kjøttbollene i panne med smør eller olje på middels varme i 4 minutter, ha deretter kjøttbollene over i sausen og la de trekke i 5-7minutter.

Kjøttboller med variasjoner

MENYs ferdige kjøttboller er lett å lykkes med. De har høyt kjøttinnhold, er allergenfrie, ferske og i tillegg raske å tilberede.

Her er flere tips til hvordan å variere kjøttbollene:

  • Kjøttboller med fløtesaus og potetmos
  • Pasta med kjøttboller og tomatsaus
  • Wok med kjøttboller, grønnsaker og nudler
  • Pizza med kjøttboller
  • Pastasalat med kjøttboller 
  • Til tapas

Ekstra tips!

Mange barn liker kjøttboller best, mens mange voksne foretrekker kjøttkaker. Ved å rulle sammen to kjøttboller så de blir litt større, får du store runde kjøttkaker som smaker kjempegodt og er perfekt til ukens kjøttkakemiddag. 

Et godt alternativ om dere ønsker en tradisjonell middag som faller i smak for hele familien.