Fransk hamburger med bacon og pastinakk

Grillet angusburger toppet med bacon penslet med trøffelhonning og ristede mandler. Monterey trøffel ost, bakt pastinakk, amandinepotetchips og aioli med persille.
Fransk hamburger med bacon og pastinakk

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kutt amandinepotetene i tynne skiver på en mandolin eller med en skarp kniv. Friter potetene i rapsolje på ca 180 grader til de er sprø. La potetskivene renne av på tørkepapir og krydre med salt og pepper. Her kan du også bruke Jacobs Utvalgte potetgull med smak av hvitløk.
  2. Pensle baconet med trøffelhonning og stek i ovnen på 180 grader til det er sprøtt.
  3. Kutt pastinakken i grove biter og vend i litt rapsolje, salt og pepper. Stek på 180 grader i ovnen til pastinakken er gyllen og myk.
  4. Krydre hamburgerne med salt og pepper og grill eller stek til de er gyllne, gjennomstekte og saftige i midten. Ha på osteskivene og la dem smelte før servering.
  5. Varm hamburgerbrødene og anrett hamburgerne med grønn salat, stekt pastinakk, bacon, ristede mandelflak, persilleaioli og fritert amandinechips.