Hamburger i focaccia med grillet løk og aioli

Visste du at focaccia egner seg godt som hamburgerbrød? Prøv en enkel oppskrift på hamburger i focaccia med grillet løk og aioli.
Hamburger i focaccia med grillet løk og aioli

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Skal du lage hamburgere selv vil kjøttdeig med høyere fettprosent gi en saftigere burger. Karbonadedeig vil gi en litt sunnere burger.

Slik gjør du

  1. Skjær løken, med skall, i tykke skiver. Pensle med olje og grill eller stek løkskivene, ca. 5 min. på hver side. Fjern skallet, ha over eddik og olje og krydre med salt og pepper. Hakk koriander og strø over.
  2. Pensle burgerne med olje og krydre med salt og pepper. Grill eller stek hamburgerne på sterk varme, ca. 5 min. på hver side.
  3. Varm focacciaen på grillen eller i ovnen på 200 grader. Del focacciaen i fire biter og snitt bitene på langs. Strimle og anrett salat på brødbunnene, topp med burgere, grillet løk, aioli og brød.