Kjøttboller i fløtesaus med potetmos og kål

Dette er kjøttboller som de gjør det i Sverige, med fløtesaus og potetstappe. Men disse kjøttbollene er ikke svenske, de får du nemlig ferske og ferdig fra MENY. En enkel oppskrift på deilig tradisjonsmat som er perfekt hverdagsmiddag for små og store.
Kjøttboller i fløtesaus med potetmos og kål

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Ved å rulle sammen to kjøttboller så de blir litt større, får du store runde kjøttkaker som smaker kjempegodt og er perfekt til ukens kjøttkakemiddag.

Slik gjør du

  1. Lag saus etter anvisning på pakken. Brun de ferdige, rå kjøttbollene i rapsolje. Hell over fløtesausen og la koke i 5 minutter.
  2. Varm opp potetmosen etter anvisningen på pakken.
  3. Kutt kålen i båter. Kok båtene i vann tilsatt smør til de er såvidt møre.
  4. Server kjøttbollene med potetmos, nykokt kål og tyttebærsyltetøy.