10 populære hverdagsmiddager med kjøttdeig

10 populære hverdagsmiddager med kjøttdeig

Trenger du middagstips? Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Her har vi samlet 10 populære oppskrifter med kjøttdeig som passer for familien i hverdagen.

Her har vi samlet oppskrifter på ti poopulære middager med kjøttdeig, du kan selvfølgelig bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det.

1. Pastagrateng med kjøttdeig

En pastagrateng der alt puttes i en form er svært enkelt, og pasta, kjøttdeig og grønnsaker gir en flott pastagrateng. 

Dette er en god og enkel oppskrift på grateng som vil falle i smak hos både barn og voksne: 

  • Se oppskriften på pastagrateng med kjøttdeig her
Pastagrateng passer ypperlig til hverdags når det er mange til middag. Pastagrateng passer ypperlig til hverdags når det er mange til middag.

2. Chili con carne

Chili con carne betyr chili med kjøtt, og er rett og slett en enkel gryterett med kjøttdeig, bønner, tomat og chili. Chili con carne finnes i utallige varianter – men dette er en rask og enkel variant som er perfekt middag i den travle hverdagen.

Denne chili con carnen er både kjapp å lage og veldig god! Denne chili con carnen er både kjapp å lage og veldig god!

3. Pasta med kjøttsaus

Rask og enkel spagetti bolognese er en sikker vinner i en hektisk hverdag. God og enkel middag som store og små liker. 

4. Pizzasnurrer med kjøttdeig

Er det noe som slår an i heimen, så er det pizzasnurrer! Dette er en rask på pizzasnurrer som lages på under 20 minutter, med ferdig pizzabunn, pizzasaus og revet ost! Bruk gjerne grov pizzadeig og karbonadedeig for en sunnere hverdagsmiddag. 

Pizzasnurrer egner seg godt til lunsj, hverdagsmiddag eller som turmat. Pizzasnurrer egner seg godt til lunsj, hverdagsmiddag eller som turmat.

5. Vårruller med kjøttdeig

Hjemmelade vårruller er enkelt, billig og supergodt. Denne varianten med kjøttdeig og grønnsaker stekes i frityrkoker, gryte, wokpanne eller i stekeovnen. 

Vårruller er supergodt og en lur måte å få brukt opp middagsrester av kjøttdeig og grønnsaker. Vårruller er supergodt og en lur måte å få brukt opp middagsrester av kjøttdeig og grønnsaker.

6. Enkel pizza med karbnonadedeig 

Lag hverdagspizza av ferdig, grov pizzabunn med fullkorn, karbonadedeig og MENY sin egen tomatsaus med et høyt innhold av grønnsaker.

7. Lasagne med kjøttdeig

Lasagne er og blir en familiefavoritt, som er en hyggelig overraskelse å servere i hverdagen. Lag en klassisk hjemmelaget lasagne med kjøttdeig  løk, gulrøtter, ostesaus og rikelig med smeltet ost på toppen. Server gjerne med en grønn salat til.

Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester. Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester.

8. Italienske kjøttboller 

Italienske kjøttboller av kjøttdeig eller karbonadedeig passer ypperlig når det er mange rundt middagsbordet. Krydret med sitronskall, parmesan og frisk basilikum blir disse lett en favoritt!

Disse kjøttbollene passer like godt på pizza og tapasbordet, som i tomatsaus til spaghetti. Disse kjøttbollene passer like godt på pizza og tapasbordet, som i tomatsaus til spaghetti.

9. Fylte paprika med kjøttdeig 

Fylte paprika med kjøttdeig og ris er supre som en del av et tapasbord med sunne retter eller som middag sammen med brød og naturell yoghurt. I denne oppskriften kan du også bruke karbonadedeig.

Fylt paprika passer til hverdager når du har lyst på noe godt. Fylt paprika passer til hverdager når du har lyst på noe godt.

10. Gratinert kjøttform

Dette er en populær og rask familiemiddag. Lag en enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen. Du kan også bruke kjøttdeig i denne retten.