Sliders med italienske og franske smaker

Sliders eller miniburgere, er perfekte som barneburgere, fingermat eller som venteburger mens hovedretten ligger på grillen og godgjør seg. Oppskriften gir 8-10 burgere.
Sliders med italienske og franske smaker

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Italienske smaker

Franske smaker

Slik gjør du

  1. Finn frem ingrediensene.
  2. Fordel kjøttdeigen i to skåler, 250 g i hver.
  3. I den ene skålen med kjøttdeig blander du parmesan, knust hvitløk, finhakket frisk basilikum, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper til de italienske miniburgerne.
  4. I den andre skålen blander du dijonsennep med honning, knust hvitløksfedd, finhakket frisk timian, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper til de franske miniburgerne.
  5. Fukt hendene og form små burgere som grilles eller stekes. De trenger først 2 minutter på høy varme på hver side, og deretter et par minutters ettersteking på på lav varme.
  6. De italienske miniburgerne serveres i burgerbrød med babyspinat, mozzarella, cherrytomat og frisk basilikum til pynt. Perfekte, milde smaker for barn!
  7. De franske miniburgerne serveres med ruccolasalat, sennep, chevre eller brie og frisk timian til pynt. Deilig smakfull variant for voksne!