Italiensk kyllinggryte

Hel kylling gir mer for pengene og er ingen sak å dele. Følg linken nederst i oppskriften for å lese hvordan du deler kyllingen.
Italiensk kyllinggryte
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Hel kylling gir mer for pengene og er ingen sak å dele. Stek gjerne kyllingklubbene for seg i ovnen.
  2. Skjær sopp i skiver.
  3. Skrell og hakk løk og fres i olje, sammen med soppen, i en gryte i ca. 5 min.
  4. Del kyllingen i 8-10 biter, brun bitene i olje i en stekepanne, og ha i gryten. Tilsett ris, eplemost og kraft.
  5. La småkoke til risen er al dente i ca. 18-20 min. Rør inn smør og revet parmesan og smak til med salt og pepper. Topp med hakket persille.
  6. Godt og enkelt!