Kylling med couscous og limeyoghurt

Saftig kylling og couscous med nordafrikanske smaker.
Kylling med couscous og  limeyoghurt

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Kylling

Couscous

Limeyoghurt

Tips!

Rent hvitt kjøtt har som regel en lav andel mettet fett. Litt sunnere, men like godt!

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Bland søt chilisaus, soyasaus og rapsolje. Gni inn kyllingen med marinaden, og strø over sesamfrø. Brun kyllingen på alle sider i stekepannen, og etterstek den i ovnen i 10-12 minutter.
  2. Kok opp vann og buljong med gurkemeie og kanel. Legg i brokkolibukettene, og la dem koke et par minutter. Ta bukettene opp av buljongen.
  3. Rør inn couscousgryn, legg på lokk og ta gryten av varmen. La couscousen stå og svelle i 6-7 minutter. Rør i couscousen med en gaffel, og bland i aprikosstrimler, brokkolibuketter og gresskarfrø.
  4. Bland alle ingrediensene til limeyoghurten og server den ved siden av kyllingen og couscous.
  5. For næringsinnhold, se www.lhl.no.