Baconsurret kyllingfilet med paprikasalat

Baconsurret kyllingfilet med paprikasalat

Ingredienser

Baconsurret kyllingfilet med paprikasalat

4 stk kyllingfileter
4 skiver brie
4 kvister frisk timian
4 skiver bacon
3 små vårløk
1 fedd hvitløk
3 store paprika
2 ss olivenolje
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Sommerlig og smaksrik kyllingrett hvor sødmefull paprikasalat setter prikken over i’en. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

  1. Sommerlig og smaksrik kyllingrett hvor sødmefull paprikasalat setter prikken over i’en. Prøv gjerne ferdig baconsurret kyllingfilet fra ferskvaredisken hos Meny. Ristede pinjekjerner og chili gir salaten en ekstra piff.
  2. Skjær et snitt kyllingfiletene, fyll dem brie og timian, og surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny). Grill, eller brun kyllingen i olje i en stekepanne og stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min.
  3. Grill hele paprika svarte på grillen, ca. 8-10 min. eller under grillelement i ovnen. Legg paprikaen i en skål vann og gni av det brente laget.
  4. Skjær vårløk i skiver og hakk hvitløk. Rens og skjær paprika i strimler og bland med hvitløk, vårløk, olivenolje, salt og pepper, og server til kyllingen.
  5. Godt og enkelt!

Tips

Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Relaterte oppskrifter