Baconsurret kyllingfilet med brie

Baconsurret kyllingfilet med brie

Ingredienser

Baconsurret kyllingfilet med spinat

4 stk kyllingfileter
4 skiver bacon
4 skiver brie
4 kvister frisk timian
250 g fersk spinat
smør
olje til steking
salt
pepper
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Baconsurret kyllingfilet fylt med brie er enkelt og smakfullt, og kombinasjonen bacon og ost er helt uslåelig! Smørdampet spinat er et smakfullt, supersunt og raskt tilbehør til kylling. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

  1. God og smakfull variant av kyllingfilet. Prøv gjerne ferdig fylte kyllingfileter fra ferskvaredisken hos MENY. For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Smørdampet spinat er også et smakfullt, supersunt og raskt laget tilbehør til kylling!
  2. Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min. Kan også grilles.
  4. Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. 1-2 min. Krydre med salt og pepper og server til kyllingen.
  5. Godt og enkelt!

Tips

For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Server gjerne en brokkolisalat ved siden av. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Relaterte oppskrifter