Baconsurret kyllingfilet med brie

Baconsurret kyllingfilet fylt med brie er enkelt og smakfullt, og kombinasjonen bacon og ost er helt uslåelig! Smørdampet spinat er et smakfullt, supersunt og raskt tilbehør til kylling. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.
Baconsurret kyllingfilet med brie

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Baconsurret kyllingfilet med spinat

Tips!

For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Server gjerne en brokkolisalat ved siden av. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Slik gjør du

  1. God og smakfull variant av kyllingfilet. Prøv gjerne ferdig fylte kyllingfileter fra ferskvaredisken hos MENY. For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Smørdampet spinat er også et smakfullt, supersunt og raskt laget tilbehør til kylling!
  2. Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min. Kan også grilles.
  4. Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. 1-2 min. Krydre med salt og pepper og server til kyllingen.
  5. Godt og enkelt!