Kyllingfilet med soppsaus

Kyllingfilet med soppsaus

Ingredienser

Kyllingfilet med soppsaus

4 stk kyllingfileter
3 dl ris
0,5 stk løk
200 g sjampinjong
2 dl crême fraiche
1 ss soyasaus
3 dl kyllingkraft. eller buljong
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En god og kremet oppskrift på kylling og soppsaus som er lett å lage! Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.

  1. En god og kremet kyllingrett som er lett å lage!Varier sopp etter sesong og smak. Prøv rosmarin i sausen
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
  4. Fres løk og sopp i olje til en stekepanne. Hell over kraft, crème fraîche og soyasaus. La småkoke i ca. 10 min. Smak til med salt og pepper.
  5. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. Server med kokt ris og soppsaus.
  6. Godt og enkelt!

Tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter