Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Slik gjør du

  1. Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
  2. Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
  3. Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
  4. Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
  5. Godt og enkelt!