Saftig kyllingbryst med chorizo og Chaumes ost

Saftig kyllingbryst fylt med Chaumes ost og chorizo, surret i Apple Wood Smoked bacon fra Jæren Smak. Servert med ratatouille og urtebakte perlepoteter.er.
Saftig kyllingbryst med chorizo og Chaumes ost

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Snitt en lomme på langs i kyllingbrystene og fyll med Chaumes og chorizo. Pakk kyllingbrystene inn i bacon og krydre med sort pepper. Brun kyllingbrystene i smør til de er gyldne rundt hele. Stek dem ferdige i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 62 grader.
  2. Fres løk og hvitløk i olje til løken er myk. Ha i squash, aubergine og chili. La frese i 5 minutter. Ha i hakkede tomater og la koke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Vend potetene i i olivenolje, urter, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader til de er helt møre. Dette tar ca 30 minutter.
  4. Server gjerne kyllingbrystene med en grønn salat og friske urter.