Bresert lammeskank

Skal du ha gjester? Server deilige, braiserte lammeskanker. Som tilbehør kan du for eksempel lage mandelpotetpuré og ovnsbakte rotgrønnsaker, og kraften gir en ypperlig base til saus.
Bresert lammeskank
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Bresert lammeskank

Slik gjør du

  1. Grovkutt grønnsakene og fres dem godt i en stor gryte sammen med skankene i noen minutter.
  2. Hell over tomatene, rødvin og krydder og dekk skankene med vann. Sett på lokk.
  3. Sett gryta i ovnen på 150 grader i ca. 4 timer, eller til kjøttet har løsnet fra beinet. Har du god tid, kan du øke tiden og gå ned på temperatur.
  4. Kok ned kraften til 1/3. Da tykner den og blir en knallgod base til saus. Smak til med salt.
  5. Server skankene med rødvinssaus, bakte rotgrønnsaker og mandelpotetpuré.