Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré

Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré

Ingredienser

1 kg lammekoteletter
2 ss olje
10 stk potet
2 ss smør
0,5 dl matfløte
2 fedd hvitløk
salt
2 s frisk timian
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på lammekoteletter med timian- og potetmos. Gi potetmosen smak av urter og hvitløk, og lammekotelettene når nye høyder!

  1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.
  2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.
  3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.

Oppskrift fra