Gode grunner for å invitere til fårikållag!

Gode grunner for å invitere til fårikållag!
Fårikålens festdag er siste helgen i september. Her presenterer vi 16 gode grunner til å dra fram fårikålkjelen og invitere til Fårikållag.
  1. Inneholder kun 2 ingredienser utenom vann, salt og pepper

  2. Inneholder de mest rotnorske råvarene 

  3. Gjør vertskapet fri for prestasjonsangst 

  4. Er det perfekte valg når du skal ha mange gjester til uformell fest

  5. Lager seg selv

  6. Alle kan lage den med garantert vellykket resultat

  7. Kan serveres rett fra gryta rett på bordet

  8. Krever minimalt med tilbehør, bare gode poteter og flatbrød 

  9. Er både gjestemat, kosemat, tradisjonsmat, søndagsmiddag og mat for dine beste venner

  10. Kan med stor fordel lages i god tid før gjestene kommer, gjerne dagen før

  11. Gir minimalt med oppvask

  12. Vidt forskjellige drikke passer til: øl, akevitt, vin, surmelk og champagne

  13. Har eget politi og politibil som passer på at ingen tuller med oppskriften og tilberedningen

  14. Har festivaler flere steder i landet

  15. Innehar flere verdensrekorder både i volum og i grytestørrelser

  16. Matretten som får størst medieomtale hver høst