Ostefat med sinte oster

Ostefat med sinte oster

Ingredienser

Ostefat med sinte oster

150 gr Jarlsberg
150 gr Roquefort pappilon
150 gr Taleggio
150 gr Langres
150 gr Brie de Meaux
150 gr Iberico 6 mnd

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Her får du tips til et spennende ostefat. Dette er oster for deg som liker å utfordres på smak og som vil prøve noe nytt.

  1. Dette lager seg selv. Ta osten ut fra forpakningene, legg de på et fat og dander med det du måtte ønske å servere ved siden av.
  2. Tips til tilbehør:
  3. •Godt brød - grovt, fint, nøttebrød •Nøytrale kjeks eller knekkebrød •Pepperkaker til blåmuggost •Frukt - gjerne søt, godt modnet frukt •Nøtter - både salt og ristede nøtter •Honning - passer til de fleste sorter ost •Marinerte frukter, marmelader og chutney

Oppskrift fra

Tips

Husk at smaken på osten kommer best til sin rett om den får lov til å bli temperert før servering.

Relaterte oppskrifter