Fullkornpasta med kylling og pinjekjerner

En mettende pastarett som er lett å like. Oppskrift på kyllingsalat med pasta og grønnsaker som garantert blir en hit! Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.
Fullkornpasta med kylling og pinjekjerner

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne en brokkolisalat ved siden av. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Slik gjør du

  1. En mettende pastasalat med kylling som er lett å like. Kylling kan varieres med spinat, kokt fisk eller chevre. Bruk kålrot, sellerirot, persillerot eller gulrøtter etter smak i mosen.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær selleri, løk og paprika i små terninger, hakk basilikum og skjær kylling i strimler.
  3. Fres grønnsaker i olje i ca. 4 min, tilsett kylling og stek til den er gjennomstekt, ca. 5 min. Rist pinje-kjerner i tørr stekepanne til de er gylne, ca. 3 min.
  4. Vend inn kokt pasta, ricotta, ruccula og basilikum. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og riv over parmesan før servering.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100g:  energi kcal 205, protein 13g, karbohydrat 20g, fett 8g, derav mettet fett 2,5g, salt 0,4g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.