Pasta med laks

Pasta og laks er to gode venner, og sammen med ostesaus blir retten ekstra smakfull. Om du ønsker kan du servere den med grønnsaker eller brød ved siden av.
Pasta med laks
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

I stedet for parmesan kan du prøve med vanlig ost, noen spiseskjeer pesto eller en mindre mengde blåmuggost.

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Skjær laks i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt.
  3. Ha matfløte i en kasserolle og gi den et oppkok.
  4. Ha i revet parmesan og rør godt om.
  5. Vend lakseterningene i sausen så de er dekket og legg på lokk.
  6. Ta kasserollen vekk fra varmen og la laksen stå og trekke i ca. 2 minutter.
  7. Strimle basilikum og rør inn ved servering.
  8. Server pasta med laks og saus over, og gjerne med kokte grønnsaker til.