Pulled turkey pasta

Pulled turkey pasta

Ingredienser

Pulled turkey pasta

900 gr tortiglioni, eller pasta penne
2 stk sjalottløk
4 fedd hvitløk
0,3 pk pulled turkey
3 ss olivenolje
50 gr smør
125 gr valnøtter
1 dl kapers
2 ts sitronskall
1 dl oregano
parmesan, etter smak

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pasta med langtidskokt kalkun, valnøtter, kapers og sitron.

  1. Stek pasta etter anvisning på pakken. Den skal være al dente, hvilket vil si at det skal være litt tyggemotstand.
  2. Hakk sjalottløk og hvitløk og stek i 2 min i en stekepanne.
  3. Tilsett smør og finhakkede valnøtter og stek ved svak varme i ennå 2 min
  4. Hell Pulled Turkey, kapers, sitronskall og steikesjyen fra Pulled Turkey. Rør alt sammen og kok opp.
  5. Skyll av vannet fra pastaen, vend inn pastasausen, riv parmesan over og server med frisk oregano.

Oppskrift fra