Nachos med grønn salsa og lime

Nachos med grønn salsa og lime

Ingredienser

Nachos adobo med grønn salsa og lime

4 stk mais- eller hvetetortillas (20-22 cm i diameter)
4 ss tacokrydder (se egen oppskrift)
7 dl matolje
1 porsjon grønn salsa (se egen oppskrift)
2 stk lime

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lag egne nachos! Enkel oppskrift på nachos adobo med grønn salsa og lime.

  1. Denne oppskriften gir ca 48 nachochips. Du kan velge om du kjøper ferdige tortillas, eller om du lager egne. Se egen oppskrift.
  2. Kutt hver tortilla i ca. 12 trekanter og tørk disse, gjerne over natten på benken eller litt i ovnen. Friter trekantene i matolje på 180 grader og legg dem over på litt papir. Ha på adobo tacokrydder (kjøpt eller se egen oppskrift) rett etter fritering. Hvis du skal bake dem sprø i ovnen, har du på krydder og litt olje før bakingen.
  3. Lag en porsjon grønn salsa (se egen oppskrift). Server nachos i en kurv eller bolle. Kutt lime i båter og server ved siden av med salsaen.