Hummer med asparges og creme fraiche

Skalldyr er et perfekt eksempel på delikatesser som gjør seg godt på grillen, og er absolutt noe flere burde prøve. Oppskrift på hummer med asparges og creme fraiche.
Hummer med asparges og creme fraiche

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Tips!

Slapp helt av, du trenger ikke være stjernekokk for å få dette til.

Slik gjør du

  1. Du bør beregne én hummer per person. Start med å tine hummerkjøttet før du så deler det opp i biter.
  2. Finhakk hvitløksfeddet og en halv løk, og legg dette i en aluminiumsbakk, eventuelt en varm wokpanne på grillen med matoljen. Når løken har blitt blank kan du tilsette hummerkjøttet sammen med finhakket gressløk, rør om og ta det av grillen til det er avkjølt. Grill aspargesene i 2-3 minutter.
  3. Nå kan du blande hummerblandingen sammen med creme fraiche og majones, og krydre med litt salt og pepper etter smak. Tilsett også saften av en lime for litt syrlighet, og litt chillisaus om ønskelig.
  4. Server gjerne med litt ferskt brød.