Crostini med kongekrabbe

Crostini med kongekrabbe

Ingredienser

kongekrabbeklør
8 skiver baguette
olje til steking
1 stk rød chilipepper
1 fedd hvitløk
revet skall og saften av
noen blader salat

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Crostini er et stykke ristet brød som kan dekkes med nesten hva som helst til en liten godbit. I denne oppskriften har vi brukt kongekrabbe. Du kan godt prøve vanlig krabbe.

  1. Stek brødskivene gylne og sprø i olje. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.
  2. Rens chilipepper for frø og finhakk fruktkjøttet. Finhakk hvitløken. Rens krabben og del den i mindre stykker.
  3. Bland krabbekjøttet med chilipepper, hvitløk, og revet skall og saft av lime.
  4. Legg salat på brødskivene og fordel krabbeblandingen over.

Oppskrift fra