Chorizo-taco med maiskrem og bakt løksalat

Chorizo-taco med maiskrem og bakt løksalat

Ingredienser

Chorizo-taco med maiskrem og bakt løksalat

12 stk mais- eller hvetetortillas (8-10 ca i diameter)
300 g chorizopølse
1 porsjon maiskrem (se egen oppskrift)
1 porsjon bakt løksalat (se egen oppskrift)

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Smaksrik tacovariant

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Lag maiskrem og løksalat, se egne oppskrifter.
  2. Kutt chorizoen i skiver.
  3. Stek i en panne med litt matolje.
  4. Legg en spiseskje maiskrem i bunnen av tortillaen, chorizopølse over, og topp med litt bakt løksalat. Server eventuelt med ulike typer salsa.