Svinefilet med peanøtter og sur søt saus

Sursøt saus og knasende mørt kjøtt er supergod kombinasjon. Fileten kan også brunes og helstekes i ovn i ca. 20-25 min. på 180 °C.
Svinefilet med peanøtter og sur søt saus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Svinefilet med peanøtter og sur søt saus

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Sursøt saus og knasende mørt kjøtt er supergod kombinasjon. Fileten kan også brunes og helstekes i ovn i ca. 20-25 min. på 180 grader.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær svinefileten i 4 skiver, legg dem mellom to lag plastfolie og bank dem flat med en kjevle.
  3. Finhakk nøttene, bland med chili og vend svinefiletene i blandingen.
  4. Stek i peanøttolje i en wok eller stekepanne, ca. 2 min på hver side. Fileten kan også brunes og helstekes i ovn i ca. 20-25 min på 180 grader.
  5. Kok opp saus og server med svinefilet og ris.
  6. Godt og enkelt!