Svinefilet og scampi grillspyd

Svinefilet og scampi grillspyd

Ingredienser

Svinefilet og scampi grillspyd

400 g svinefilet
2 fedd hvitløk
12 stk scampi
2 stk paprika
1 stor boks ananasringer
salt
0,3 ts spisskummen
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillspyd faller i smak året rundt og i all slags vær. Bruk grønnsaker etter smak. Server gjerne med ris eller salat.

  1. Grillspyd faller i smak året rundt og i all slags vær. Bruk grønnsaker etter smak. Server gjerne med ris eller salat.
  2. Skjær svinefileten i tynne skiver. Knus hvitløk og bland med salt, pepper og spisskummen, og gni inn skivene.
  3. Del paprika og ananasringer i biter.
  4. Tre svinefilet, paprika, scampi og ananas på grillspyd og grill, eller stek dem i en grillpanne på sterk varme i ca. 4-5 min.
  5. Godt og enkelt!