Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.
Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Slik gjør du

  1. Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.
  2. Rens og del løken i grove biter. Kok løken i vann i ca. 10 min, hell av vannet og ha løken over i en ildfast form med balsamicoeddik og smør. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 10 min.
  3. Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen. Krydre med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. (alternativt ferdigfylte fra Meny)
  4. Vask og del salat. Server kotelettene med bakt løk og salat med sausen fra løkpannen.
  5. Godt og enkelt!