Nakkekoteletter i form

Nakkekoteletter i form

Ingredienser

1 kg nakkekoteletter
salt
pepper
2 ss smør
1 stk sellerirot
2 stk løk
4 stk persillerøtter
1 stk hvitløk
1 boks hermetiske tomater (gjerne cherrytomater)

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag. Kotelettene stekes ferdig i ovnen sammen med grønnsaker, tomater og kraft. I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  1. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Brun dem på begge sider i smør i en varm stekepanne.
  2. Skrell og kutt sellerirot, løk og persillerot i grove biter. Del hvitløken i to. Brun grønnsakene sammen med kotelettene.
  3. Ha kotelettene i en ildfast form sammen med grønnsakene, tomater og kraft. La kotelettene steke i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.
  4. Server gjerne med en frisk salat og potetstappe. Perfekt hverdagsmiddag!