Sommerkoteletter med grillet hjertesalat og roquefortdressing

Røkte sommerkoteletter er for mange selve smaken av sommer. Men har du prøvd å grille hjertesalat? Det kan lett bli en ny favoritt. Sødmen i salaten, blåskimmelostdressing med friskt eple og sprø valnøtter, er perfekte til de røkte kotelettene!
Sommerkoteletter med grillet hjertesalat og roquefortdressing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finn frem ingrediensene.
  2. Bland rømme, yoghurt, roquefort, eplecidereddik, gressløk og epleterninger i en skål. Smak til med salt og pepper.
  3. Del hjertesalaten i to på langs, og gni snittflaten med olje, salt og pepper. Legg salaten med snittsiden ned på grillen, og grill i 2 minutter. Den trenger ikke grilles på begge sider.
  4. Pensle kotelettene med olje og grill dem 4-5 minutter på hver side. Salte og pepre forsiktig, og la dem hvile et par minutter før servering.
  5. Anrett kotelettene sammen med den grillede hjertesalaten roquefortdressingen. Pynt med hakkede valnøtter og tynne skiver av reddik.