Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Ingredienser

4 stk. sommerkoteletter
2 ss olje
0,5 ts salt
0,5 ts sitronpepper
1,5 dl langkornet middagsris
2 stk. vårløk
1 stk. rød paprika
0,5 stk. mango
0,5 stk. papaya

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere strøk.

  1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.
  3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
  4. Serveres med salsa eller chutney.

Oppskrift fra

Tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter