Medisterpølse med kremet spagetti

Medisterpølse med kremet spagetti

Ingredienser

400 gr medisterpølse
300 gr spaghetti
2 ss margarin
100 gr røde cherrytomater
3 d matfløte
2 ss grov sennep
100 gr dypfryste aspargesbønner

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Medisterpølse kan serveres på mange slags vis, og er en god løsning på utfordringen med rask middagsmat. Her servert med kremet spagetti. God mat som hele familien liker!

  1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  2. Del pølse i to på langs og ta av skinnet. Skjær i skiver på skrå.
  3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomat.
  4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen

Oppskrift fra

Tips

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter